Entreprenad & Städtjänster

"DIN STÄDTJÄNST ENTREPRENÖR" © 2019 Copyright ™

FLYTTSTÄDNING

 
 
 

Missa inte vårat kampanjblad !

Kampanjbladet Vinter 2020

De 50 första kunderna som beställer provstädning får en innovativ present kostnadsfritt

Klicka på länken ----> KAMPANJBLADET

 
 

Presentation av företaget Svensk Städcenter

Vårat städkoncept bygger på en god arbetsmoral med en genuin servicekänsla och en konstruktiv kommunikation med dom rätta arbetsredskapen.
Vi har 15 års branchvana i ryggsäcken.
Vi erbjuder en proffesionelt utförd kvalitetsstädning med en 100%-lig Nöjd Kund Garanti.
All vår personal bär en synlig ID06 legitimation för att förstärka våra kunders säkerhet att endast behörig personal med kollektivavtals enlig lön utför arbete i deras hem eller lokaler.
Vi tål att jämföras - Jämför då med originalet
Läs gärna om våra recensioner på

reco.se
google.se

Städcenter är ett renodlat städservice företag som alltid sätter kundernas önskemål i focus. Städcenter levererar alltid med en servicekänsla samt en Nöjd Kund Garanti enligt konsumentverkets riktlinjer.

Städcenter innehar kollektivavtal med bla Fastighet och följer gällande förordningar för branchen.

Tillsammans med personalen bildar vi kunskap om kvalitetsstädning samt miljövänliga arbetsmetoder.

Finns det behov av extra städhjälp hemma ?

Vi erbjuder våra kunder en utmärkt servicekänsla med goda kunskaper i det svenska språket.
Vi ser även till att kunden får samma person som städar vid varje städtillfälle.

Vårat engagemang bygger på att anställda får rätt verktyg till rätt jobb för att säkerställa en kvalitets städning som i sin tur ger en 100% Nöjd Kund Garanti samt trygghet till våra kunder.
Vi eftersträvar långa samt trygga kundrelationer.


Vad som gäller för RUT-avdraget då ?  1be8fa68-095d-4020-a033-360d2c9d14c5png

Du som kund behöver inte oroa dig om det.

Avdraget är redan borträknat på den faktura som du får från oss.

När du har betalat in till vårt bankgiro begär vi resten från Skatteverket.

Rutavdraget är 50 % av arbetskostnaden.

Observera att maxgränsen för RUT-avdrag per år och person är 

50 000 kr.

Om kunden har utnyttjat hela avdraget så nekas kund av Skatteverket för utbetalning.

Kunden får då betala hela beloppet själv.

Behovsanpassade städscheman

Vi har som rutin att arbetsledaren inför en provstädning med kund går igenom var behovet av rengöring är prioriterat som dokumenteras för att sedan utgöra som underlag  till att utforma det behovsanpassade städschemat. Ifall kunden väljer att fortsätta att få en regelbunden hemstädning.

Observera att en provstädning ej är bindande avtal för fortsatt bokning av regelbunden städning.

När provstädning fullgjorts träffas arbetsledaren med kund för en gemensam genomgång av städresultatet för att se till att kunden fått erhålla sin kvalitetssäkrade Nöjd Kund Garanti.

 
 

Om Flyttstädning

Börja ditt nya boende i harmoni.

Du kan fokusera på kärnan i din verksamhet istället för själva flytten till ditt nya hem. När den sista kartongen har lämnat det gamla bohaget, så tar vi över resten. Städcenter fokuserar alltid på kundens önskemål i första hand.

Vår utbildade personal städar så att allt är rent och fint för nästa hyresgäst som flyttar in. Vi garanterar att en genomgång av städningen inte kommer att resultera i några anmärkningar.

Vårt mål är att göra din flytt så smidig som möjligt, utan att du ska oroa dig över anmärkningar på den utlovade flyttstädningen.

Flyttstädning gör vi med 15 års branchvana. Vår ambition är att ställa höga krav på oss själva för att säkerställa samt infria vår Nöjd Kund Garanti.

 Det arbetsmaterial vi använder är miljömärkta samt att vi använder miljövänliga arbetsmetoder vid utförandet av städningen.

Alla ytor i hemmet rengörs noggrant både på utsidan och insidan.

För att erhålla en mer detaljerad beskrivning på vad som ingår i en flyttstädning så medföljer det en arbetsbeskrivning alltid vid en offertförfrågan.

Vårt mål vid en flyttstädning är att kunderna alltid ska bli nöjda till 100 %.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en certifierad kvalitets städning.

Kunden kan lugnt koncentrera dig på alla kartonger och möbler. Den totala kostnaden blir överkomligare med RUT avdraget som reducerar priset till 50 % för uppdragsgivaren.

Det finns ingen anledning till varför du ska slita med flyttstädning när du kan anlita Städcenter.

Vi vet hur mycket det betyder för kunderna att kunna överlämna en del av projektet i någon annans händer, och det hjälper vi kunderna gärna med !

Rengöringen efter en flytt är en ganska stor del av stressen som kunden tryggt kan överlämna till oss med ett helt perfekt resultat som våra kunder glädjs åt.

Vi har 15 års erfarenhet av branchen och har därmed blivit proffesionella på vad som krävs av en städning efter en flytt.

Kunden kan med tillförlit lita på att alla punkter på den medföljande arbetsbeskrivningen kommer att uppfyllas och dessutom det lilla extra som uppskattas väldigt mycket även av våra återkommande kunder.

 
 

Säkerhet & Sekretess gdpr_10x10png

Städcenter har en grundläggande målsättning att skydda alla våra kunders känsliga personuppgifter så att dessa inte hamnar i orätta händer.

Därför har personal anställd av Städcenter undertecknat ett för arbetet anpassat tystnadsplikt för dom personuppgifter som den anställde komma att ha tillgång till i sitt arbetsutförande.

Våran personal kontrolleras nogrant genom att begära utdrag från belastningsregistret för att du som kund ska kunna känna sig trygg och säker

för att stärka säkerheten ytterliggare ett steg.

Städcenter tillhandahåller nyckelhanteringen från säkerhetsföretaget Key Finder där det på deras websida finns mer information om hur säkerheten är uppbyggd till 100%.

De allra flesta företag har idag en väl genombearbetad säkerhetsplan. Key Finder Sverige AB tillhandahåller högsta säkerhet för alla typer av bank- och betalkort, mobiler, mobilt bredband samt nycklar.

Med vår spärrservice för värdehandlingar och med vår säkerhetsbricka för nycklar levererar vi total trygghet för våra kunder.

 
 

edb0f793-0afb-452d-a7fa-bb7c5b66e4c6png   5123dca5a1ce4963b5a32aa4d7bb3bc3gif
Bildresultat fr fora      2770edf7-fa21-466e-8ece-2931a8c5f973png
 

"Vi stödjer säkra offentliga upphandlingar"

 

 
 

Svensk Städcenter

Tel 0735-820640
 info@städcenter.se
Org nr. 700725-XXXX
Innehar F-Skattesedel
Företagets säte i Stockholm